Ondernemend Nederland voorzitter in Wassenaar op 8 oktober

Crooked Spider Brouwerij, Rijksstraatweg 60 Wassenaar
8 oktober 2024 - 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Op dinsdagavond 8 oktober komt voorzitter Erik Ziengs van Ondernemend Nederland (ONL) op uitnodiging van VVD Wassenaar spreken in het proeflokaal van de Crooked Spider Brouwerij op Rijksstraatweg 60 (Bedrijventerrein Maaldrift) Wassenaar. Tijdens de bijeenkomst zijn ook onze leden welkom om te luisteren naar en in gesprek te gaan met hem over hoe hij en ONL druk bezig zijn Nederland aantrekkelijk te houden c.q. weer aantrekkelijker te maken voor ondernemers, zowel groot als klein.

Erik  is al lang sterk betrokken bij het wel en wee van de ondernemers in Nederland, o.a. tijdens zijn lange lidmaatschap van de Tweede Kamer. Hij was toen woordvoerder van de VVD-fractie voor het MKB. En ONL is een belangrijke lobbyclub voor bedrijven bij de Haagse politiek. De bijeenkomst biedt een prima mogelijkheid om jouw mening over wat er verbeterd moet worden aan het ondernemersklimaat in Nederland onder de aandacht van een invloedrijk persoon te brengen.

Je bent welkom vanaf 19.30 uur. Erik Ziengs spreekt vanaf 20 uur. Je eerste consumptie is voor rekening van de plaatselijke VVD, volgende consumpties dien je zelf af te rekenen. Aanmelden vooraf is niet nodig. Als je al eerder bij de brouwerij bent langs geweest, weet je dat het proeflokaal zich op de 1e etage bevindt en dat het gebouw niet over een lift beschikt.