30 | 09 | 2015 Ledenbijeenkomst over lokaal inkoop- en aanbestedingsbeleid

Op dinsdagavond 13 oktober organiseert Ondernemend Wassenaar (OW) samen met Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) een informatieve bijeenkomst over het lokale inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeenten Voorschoten en Wassenaar.

Aanleiding
Sinds de oprichting van Ondernemend Wassenaar heeft het bestuur diverse vragen gekregen van haar leden over het lokale aanbestedingsbeleid. Ook in Voorschoten leven hierover veel vragen. Bijvoorbeeld: waar liggen de kansen voor de ondernemers voor het deelnemen aan aanbestedingen? En: hoe blijf ik op de hoogte van aanbestedingen? Adviseurs van de Werkorganisatie Duivenvoorde (samenwerking van de gemeenten Voorschoten en Wassenaar) geven op dinsdagavond 13 oktober toelichting over dit onderwerp. Deze avond is dan ook specifiek bestemd voor leden die met gemeentelijke aanbestedingen en inkopen te maken hebben. Onder de aanwezigen zijn tevens de beide wethouders van economische zaken van Voorschoten en Wassenaar.

Exclusief voor leden
De avond is exclusief voor leden van beide ondernemersverenigingen. Leden hebben inmiddels een e-mail met persoonlijke uitnodiging ontvangen. Bent u lid, maar heeft u deze e-mail gemist? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat van Ondernemend Wassenaar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Bent u nog geen lid, maar wilt u dat wel worden? Klik hier voor de contributietarieven en het online inschrijfformulier.

> De ledenbijeenkomst (voor leden van OVV en OW) vindt plaats op dinsdagavond 13 oktober in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor van de gemeente Wassenaar, Johan de Wittstraat 45. Het informatieve gedeelte start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van het gemeentekantoor; inrit tussen brandweerkazerne en gemeentekantoor.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.